Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2023
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2023

10.10.2023 klo 17:00-18:30

Kansainvälistä Maailman mielenterveyspäivää vietetään vuosittain lokakuun 10. päivänä, jo vuodesta 1992. Päivän viesti on: Mielenterveys on jokaisen oikeus.

Mieli Ylöjärven Mielenterveys ry järjestää Maailman Mielenterveyspäivän voileipäkakkukahvit. Lisäksi ohjelmassa:

– Uusinta uutta Pirkanmaan mielenterveyden edistämisestä

– Yhteiskollaasi: ”Mikä tukee minun mielenterveyttäni?”

– Osallistujille jaetaan karkki-flyerit.

Maailman mielenterveyspäivän 10.10. iltana klo 18 alkaen valaistaan vihreällä valolla rakennuksia, ikkunoita tai vaikkapa itselle tärkeitä esineitä. Vanha Räikkä valaistaan vihreällä värillä.

Lisätietoja päivästä: Mieti, mitkä ovat arjessa asioita, jotka vahvistavat mielen hyvinvointia tai vähentävät sitä. Kerro myös, mitä keinoja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi itselläsi on. Entä mihin asioihin yhteiskunnassa toivoisit muutosta, jotta kaikkien meidän mielenterveys vahvistuisi?

Maailman mielenterveyspäivän kampanjan taustaa

MIELI ry nostaa teemapäivänä mielenterveyttä keskusteluun hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta. MIELI ry myös kutsuu mukaan yhteisöjä ja yksityisiä henkilöitä nostamaan esiin mielenterveyttä ja korostamaan sen merkitystä jokaisen oikeutena.

Paikalliset MIELI ry:n jäsenjärjestöt järjestävät tapahtumia eri puolilla maata.

MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Järjestö koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä vahvistaa lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Lisätietoja tapahtumasta: Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2023 – MIELI ry

Tiedot

Päivämäärä:
10.10.2023
Aika:
17:00-18:30
Tapahtumaluokka: