Siirry sisältöön
Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Tule mukaan musiikkivapaaehtoiseksi – koulutusta tarjolla 8.11.

Haluaisitko viedä musiikin iloa vanhuksille ja hoivakoteihin? Musiikki tekee meille kaikille hyvää, erityisen hyvää se tekee ikäihmisille.

Olisiko sinulla taitoa ja halukkuutta tuoda musiikkia tavalla tai toisella ikäihmisten arkeen? Voit esimerkiksi soittaa tai laulaa, tai kuunnella musiikkia yhdessä ikäihmisten kanssa ja keskustella musiikin nostamista muistoista. Voit myös pitää vaikka tuolitanssit, levyraadin tai tutustumishetken erilaisiin soittimiin.

Mielimusiikki kuntouttaa -koulutus järjestetään 8.11.

Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät yhteistyössä Tiuravuoren palvelukeskuksen ja Musisoiva ry:n kanssa koulutuksen musiikkivapaaehtoisena toimimisesta kiinnostuneille. Koulutuksesta vastaavat ikäihmisten kanssa toimivat, Tiuravuoressa työskentelevät yhteisömuusikot Kaisa Tienvieri ja Anna Arola.

Mielimusiikki kuntouttaa -koulutus järjestetään perjantaina 8.11. klo 12.30–15 Tiuravuoren palvelukeskuksessa, Kuusistontie 3, Ylöjärvi.

Kurssi on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Ilmoittauduthan ennakkoon viimeistään ma 4.11.

Voit osallistua toimintaan oman elämäntilanteesi mukaan

Etsimme musiikkia harrastavia vapaaehtoisia erityisesti Tiuravuoren palvelukeskukseen. Voit käydä vain muutaman kerran vuoden aikana tai useammin ja säännöllisemmin, mikä vain sinulle sopii elämäntilanteesi kannalta parhaiten.

Koulutus ei sido mihinkään, vaan voit tulla pohtimaan paikan päälle, voisiko tämä olla juuri sinun tai ryhmäsi juttu! Koulutuksesta saat uusia musiikillisia ideoita myös muuhun vapaaehtoistyöhösi!

Kurssi tarjoaa

  • toiminnallisen musiikkituokion
  • erilaisia keinoja tuoda musiikilla iloa ikäihmisten arkeen
  • tietoa musiikkitahdosta
  • henkilökohtaista neuvontaa musiikin keinoista sinulle tai ryhmällesi
  • keskustelua ja ideointia musiikillisesta vapaaehtoistoiminnasta
  • rohkaisua ja työkaluja vapaaehtoistyöhön

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Kaisa Tienvieri, musisoiva@gmail.com tai p. 050 3590 522. Lisätietoa myös verkkosivuilla musisoiva.fi

Yhteisömuusikot Kaisa Tienvieri ja Anna Arola kannustavat jokaista tuomaan ikäihmisten arkeen iloa. Maailma tarvitsee enemmän yhteismusisointia!