Siirry sisältöön
Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/MLL Ylöjärven Syyskirppis
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MLL Ylöjärven Syyskirppis

28.9.2024 klo 11:00-13:30

Kirpputoritapahtuma, paljon vaaterekkejä, myyntipöytiä ja ihmisiä.
MLL Ylöjärven perinteinen Syyskirppis Kauppakeskus Elossa järjestetään nyt suurempana kuin koskaan! Myyntipaikkoja on huikeat 120 kpl eli puolet enemmän kuin aiemmin! Nyt todellakin kannattaa lähteä sekä myymään että ostamaan!
Kirppis järjestetään la 28.9.2024 klo 11.00-13.30 Kauppakeskus Elon apteekin vieressä, Citymarketin entisen infon takana olevassa tilassa.
Syyskirppikselle voi tuoda myyntiin kaikenlaista normaalia, hyväkuntoista kirpputoritavaraa tai itsetehtyjä tuotteita lasten- ja aikuisten vaatteista harrastusvälineisiin ja sisustustuotteisiin.
Myyntipaikan hinta 20 €, jäsenille 5 € (jäsennumero ilmoitettava paikkaa varatessa). Jäseneksi voi liittyä verkkosivuillamme. Löydät sivustolta myös tietoa jäseneduista. Katso myös valtakunnalliset jäsenedut.
Ilmoittautuminen alkaa pe 13.9.2024 klo 18.00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Paikkamaksu maksetaan paikan päällä käteisellä ja tasarahalla. Peruuttamattomista paikoista peritään paikkamaksu. Oma pöytä ja/tai rekki on otettava mukaan. Paikanpäällä ei ole pöytiä, ainoastaan tyhjä paikka johon mahtuu esimerkiksi pöytä ja rekki.
Muutamalle paikalle voimme ottaa jälleenmyyjiä. Jälleenmyyjien tulee varata myyntipaikka sähköpostitse mll.ylojarvi@gmail.com.
Kauraslammen koulun vanhempainyhdistys myy tapahtuman aikana makkaraa ulkona Elon pääsisäänkäynnin vieressä.
Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2024
Aika:
11:00-13:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/2e3SFhJAH

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Elo
Elotie 1
Ylöjärvi, 33470 Suomi
+ Google Map