Siirry sisältöön
Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kuvataidekoulu Piirrossa vapaita oppilaspaikkoja 2.–5.-luokkalaisille

Taiteen perusopetusta antavan lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirrossa on muutamia oppilaspaikkoja vapaana. Kuvataidekoulussa oppilailla on mahdollisuus tehdä ja ajatella monipuolisesti kuvataidetta. Piirron syyskausi alkaa maanantaina 19.8. Sähköinen ilmoittautuminen on auki osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/ylojarvi. Ilmoittautuminen ryhmiin viimeistään 12.8.

Torstaisin klo 15.15–16.45 Krankkulassa (Suojastentie 10) kokoontuvaan ryhmään ovat tervetulleita peruskoulun 2. luokan oppilaat. Ryhmän opettaja on Henriikka Hietaniemi.

Tiistaisin klo 15.00–16.30 kokoontuu Tiuravuoren palvelukeskuksessa kuvataidekoulun Nollasta sataan -ryhmä, jossa on sekä lapsia että palvelukeskuksen iäkkäitä asiakkaita. Palvelukeskus sijaitsee samassa korttelissa Kauraslammen koulun kanssa. Uusi ryhmä aloitettiin vuosi sitten syksyllä, ja se todettiin hyväksi kokemukseksi kaiken ikäisille. Työskentelyn sisältö noudattaa kuvataidekoulun opetussuunnitelmaa. Ryhmään voivat ilmoittautua peruskoulun 2.–5.-luokkalaiset. Opettajina Nollasta sataan -ryhmässä toimivat Elina Lind ja Tuuli Pollari.

Lisätietoja kuvataidekoulusta kulttuuripalveluiden verkkosivulta Kuvataidekoulu Piirto – Ylöjärvi

Ryhmiin ilmoittautuminen verkkosivulla www.kuntapalvelut.fi.
Valitse Ryhmät – Kulttuuripalvelut – Lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirto.

Lisätiedot:
Piirron vastuuopettaja Elina Lind
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
p. 050 5219550