Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Osallistuvan budjetoinnin ideat 2024: Iltamat Sauriolla käynnistyvät keskiviikkona 14.8.

Ylöjärveläinen Kulttuuriosuuskunta Saurio järjestää syksyn aikana asukkaiden yhteisiä iltamia kulttuuritalo Sauriolla. Iltamat toteutetaan Ylöjärven kaupungin osallistuvan budjetoinnin rahoituksella, jossa asukkaat ovat saaneet päättää rahan käyttökohteista.

Asukkaat saivat tuottaa ideoita rahan käyttökohteista, kaupunki kävi ideat läpi ja loppusuoralle päätyneistä ideoista asukkaat saivat äänestämällä päättää toteutettavat kohteet. Saurion asukasiltamat olivat yksi voittaneista ideoista.

Ensimmäiset iltamat järjestetään kulttuuritalo Sauriolla keskiviikkona 14.8.2024 kello 18 alkaen, tapahtuma on maksuton. Saurion osoite on Sauriontie 1, pihassa on pysäköintimahdollisuus.

Muista syksyn iltamista tiedotetaan myöhemmin.

Ohjelma 14.8.2024

  • Kello 18.00 Hupaisa musiikillinen kuvaelma ”Ennen häitä”, ensi-ilta
  • Kello 19.00 Vanhan ajan tanssit, Heli Hyttinen ja Memories, 2 x 45 minuuttia
  • Väliaikapuffetti (Ylöjärvi-seura)

Tarkemmin esityksistä

Heli Hyttinen ja Memories esittävät tanssilavamusiikkia, säveltäjissä löytyy tuttuja nimiä kuten Toivo Kärki ja Unto Mononen, sanoittajissa Reino Helismaa. Kokoonpanossa esiintyvät: Heli Hyttinen laulu (Tangomarkkinoiden semifinaalissa 1994), Erkki Ranta kitara ja laulu, Toni Honkala basso, Esko Vuorinen rummut, Matti Mikkola harmonikka.

Ennen häitä -kuvaelma saa ensi-iltansa Saurion iltamissa. Kyseessä on Saurion Siskojen ensimmäinen tuotanto. Saurion Siskot on uusi ylöjärveläinen teatteriryhmä, joka jatkaa kotiseudullaan Saurion Teatterin perinteitä. Ennen häitä -kuvaelman on ohjannut Sirkku Veilahti, ja rooleissa porhaltaa tuttuja kasvoja kuten Kirsti Mäntynen, Aila Veittola, Airi Rantanen, Marko Keskinen ja juniorina Sofia Salminen. Tarina on tavallinen, mutta loppuratkaisu ja morsian (Aila Veittola) yllättävät.

Tervetuloa!

Kulttuuri- ja juhlatalo Saurio, Sauriontie 1, 33470 Ylöjärvi (karttalinkki)

Lisätietoja

Osallistuva budjetointi

Kulttuuriosuuskunta Saurio

Mainos