Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Mökkirokin aikataulu ja tapahtumaan saapuminen su 28.7.

Mökkirokki järjestetään Räikänpuistossa sunnuntaina 28. heinäkuuta. Ilmainen puistofestari on ikärajaton ja sopii esiintyjiensä puolesta koko perheelle. Tänä vuonna lavalla nähdään Naattiorkesteri, Eini, Bee ja Benjamin. Räikänpuiston tapahtuma-alue on avoinna kello 13–19.15.

Otathan huomioon, että tapahtuma on päihteetön ja tapahtumassa ei ole anniskelua. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle ei ole sallittua. Myös tupakointi ja sähkötupakointi on kielletty tapahtuma-alueella. Portin läheisyydestä löytyy erillinen tupakointipaikka.

Aikataulu

  •     Naattiorkesteri klo 13–13.45
  •     Eini klo 14.30–15.30
  •     Bee klo 16.30–17.15
  •     Benjamin klo 18.15–19.15

Saapuminen

Ylöjärven Räikänpuistoon (Räikäntie, Ylöjärvi) voi saapua kävellen, pyörällä tai vaikka veneellä. Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä ja kimppakyytejä. Pysäköintipaikkoja autoille on rajoitetusti.

Räikänpuistoa lähimmät parkkipaikat ovat esimerkiksi kirjasto Leijan (Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi), seurakuntatalon/Ylöjärven kirkon (Kirkkotanhuantie 1, 33471 Ylöjärvi) ja Aron rannan (Vaasantie 354, 33470 Ylöjärvi) pysäköintialueet. Räikänpuiston omat parkkipaikat eivät ole tapahtumapäivänä käytössä lukuun ottamatta erikseen merkittyjä inva-pysäköintipaikkoja.

Linja-autoliikenne kulkee tapahtuman ajan normaalin sunnuntaiaikataulun mukaisesti. Lähimmät bussipysäkit ovat Asemantie 6110 (Soppeenmäestä ja Tampereen suunnasta tultaessa) ja Asemantie 6111 (pääkirjasto Leijan ja Kurun suunnasta tultaessa). Kävelymatka pysäkiltä tapahtuma-alueelle on alle puoli kilometriä.

Kartta pysäköintialueista.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rantajätkät ry ja Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Lisätietoa Mökkirokista Rantajätkien verkkosivuilla