Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Taidenäyttely: Jonna Viljanen – Maalauksia
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Taidenäyttely: Jonna Viljanen – Maalauksia

2.7.2024 klo 8:00-31.7.2024 klo 17:00

Näyttelyssä on esillä öljyvärimaalauksia muutaman lähivuoden ajoilta ja mukana on muutama näyttelyä varten maalattua kantateos. Näyttelyyn on valittu taiteilijalle ominaista tyyliä edustavia teoksia, jotka ovat isoja, värikkäitä ja ronskeja. Maali roiskuu kuin kesän vesileikeissä konsanaan.

Yksi näyttelytilan huoneista on omistettu lasten muotokuville. Ihminen ja hänen paljas ihonsa kertoo tarinaa, joka katsojasta riippuen, on aina erilainen.

 

Taiteilijasta

Ymmärsin, että Peter Panina oleminen ei ole oikea ammatti, joten päätin ryhtyä kuvataiteilijaksi. Teen taidetta, graafista suunnittelua, kuvitusta ja design valaisimia, mutta pääasiassa maalaan öljyvärimaalauksia. Aika muuttaa kaupunkia! -taidehankkeeni sain apurahan Alfred Kordelinin säätiöltä. Hankkeessa kunnioitan synnyinkaupunkini purku-uhan alla olevia julkisia rakennuksia maalaamalla niistä 10 monimuotoista teosta. Aika muuttaa kaupunkia! -taidenäyttely on tammi–helmikuussa 2025 Nokian Taidetila Raamissa. Tänä syksynä osallistun valtakunnalliseen Konstrundaniin, jolloin työtilani on avoinna Nokialla 7.–8. syyskuuta.

Näyttelyn järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Tiedot

Alkaa:
2.7.2024 klo 8:00
Loppuu:
31.7.2024 klo 17:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Vanha Räikkä
Kuruntie 12
Ylöjärvi, 33470 Suomi
+ Google Map